Home / Showbizz & Jet Set / ONI SE BORE ZA ŽIVOTE: Ove POZNATE ZVIJEZDE prolaze ŽIVOTNU DRAMU i igraju NAJVAŽNIJU UTAKMICU!

ONI SE BORE ZA ŽIVOTE: Ove POZNATE ZVIJEZDE prolaze ŽIVOTNU DRAMU i igraju NAJVAŽNIJU UTAKMICU!

Poznate ličnosti, koliko god njihovi životi izgledali kao iz bajke, prolaze kroz teške životne sudbine i mnoge se bore s teškim bolestima.

 

Srpski glumac Ljubiša Samardžić operisan je prije mjesec u Kliničkom centru Srbije. Operaciju na glumčevom mozgu je izveo tim najboljih ljekara, a hirurška intervencija je trajala nekoliko sati. Glumca očekuje duži oporavak.

Pjevačici Azri Kolaković, poznatijoj pod imenom Donna Ares, ljekari su 2014. godine dijagnostikovali kancer. Poslije dvije godine terapija i borbe za život, pjevačica je konačno uspjela da pobijedi opaku bolest. Međutim, njena borba je bila duga i iscrpljujuća. U aprilu 2015. godine dobila je prvu bitku, metastaza nije bilo. A u maju 2016. godine Dona je saopštila da postoji mogućnost da se karcinom vratio. Uslijedila je još jedna borba, iz koje izašla kao pobjednik.

Dijana Karić, bivša misica, saznala je da boluje od raka kada je imala 27. godina.

 

– Bilo je to sasvim slučajno, kada sam otišla na rutinsku kontrolu kod ljekara zbog manjeg poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno, da je to zbog stresa ili posljedica česte promjene klime. Kao hladan tuš dolazi to saznanje – rekla je Dijana i dodala:

 

– Na direktan i surov način mi je saopšteno od čega bolujem. Ljekar mi je rekao neke stvari za koje smatram da nisu bile etički ispravne, tipa: “Sada spasavamo živu glavu, zaboravi na sve, samo je glava u pitanju.“ To zvuči zvuči jako strašno, ali moram da priznam da se nisam uplašila, nisam mogla da pretpostavim da mogu biti toliko jaka. Rekla sam sebi: “Ok, to je to. Imam za cilj da izađem iz ovoga kao pobjednik i ozdravim.“

 

Janko Tipsarević je pošto je dva puta operisao tumor koji je zahvatio tri četvrtine pete na njegovoj lijevoj nozi,  morao da se podvrgne i trećoj. Očajanje, strpljenje i brigu sa njim je dijelila supruga Biljana, sa kojom je skoro deset godina. Ni Biljana ni Janko nisu željeli da jadikuju nad sudbinom, već su se obratili najboljim ljekarima. Pauza je teniseru trajala 11 mjeseci, a on se poslije oporavka vratio na teren.

(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *